Skip to content
Menu
Menu
Menu
Campanya consumeix al poble- consumeix a casa

CONSUMEIX AL POBLE, CONSUMEIX A CASA

Iniciem la campanya per a fomentar el comerç local.

L’Ajuntament del Ràfol comença, a partir del dilluns 20 de novembre, una campanya de promoció del comerç local “CONSUMEIX AL POBLE – CONSUMEIX A CASA”. Amb l’objectiu de promoure el comerç i la restauració local, i amb l’intenció d’incrementar les compres als establiments del poble.

La Campanya consisteix en que cada veí i veïna empadronats al poble, podran sol•licitar 5 xecs de 5 € que hauran de gastar en els següents comerços locals:

–           Supermercat Trady’s

–           Peluqueria Laura

–           Peluqueria Marta

–           Forn Barranca

–           Bar el Racó de Vicent

–           Farmàcia (sols productes de parafarmàcia)

La injecció econòmica per als comerços serà de 12.000€ en total. L’Ajuntament aporta 6.000€ i la resta d’aquelles persones que formen part de la campanya.

Com sol•licitar-ho?

1.         Qualsevol persona empadronada, major de 18 anys haurà de fer un ingrés de 12,50€ al número de compte indicat al cartell. (Els menors de 18 anys serà el pare o la mare el qui sol.licitarà  els bons).

2.         Anar a l’Ajuntament, amb el DNI i el justificant del banc en paper o pel mòbil i emplenar la corresponent sol•licitud.

3.         Recollir els  5 xecs/persona per un valor total de 25€.

(La gent gran que tinga dificultats per a poder realitzar la transferència pot acudir a les dependències municipals a realitzar el pagament i recollir els cinc xecs.)

4.         Cal utilitzar cada xec per a compres de valor de 5€ o més. Els xecs no són canviables per diners en efectiu.

Podeu adquirir-los des del 20 de novembre fins el 5 de desembre. El termini per a poder utilitzar-los serà fins el 15 de gener.

IMPORTANT: Les persones participants, hauran de  manifestar en el moment d’adquirir els xecs que compleixen amb tots els requisits per a ser beneficiaris d’una subvenció en compliment de l’article 13 de la Llei 38/2003 General de Subvencions. Aquesta es considera guany patrimonial als efectes de l’IRPF i està subjecta a les obligacions fiscals que corresponen.

Les bases podeu consultar-les a https://rafoldesalem.es/

#QuedamoltXfer #comerçlocal #consumeixalpoble #consumeixacasa # Ràfol

Campanya consumeix al poble- consumeix a casa
Campanya consumeix al poble- consumeix a casa
Campanya consumeix al poble- consumeix a casa

Lloc Web finançat tant per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Calitat Democràtica, com per la Diputació Provincial de València.

© 2023 Ajuntament de Ràfol de Salem | Disseny: Meta Inclusiva