Skip to content
Menu
Menu
Menu
Consume en el pueblo consume en casa

CONSUMEIX AL POBLE, CONSUMEIX A CASA

Iniciem la campanya per a fomentar el comerç local.

L’Ajuntament del Ràfol comença, a partir del dilluns 20 de novembre, una campanya de promoció del comerç local “CONSUMEIX AL POBLE – CONSUMEIX A CASA”. Amb l’objectiu de promoure el comerç i la restauració local, i amb l’intenció d’incrementar les compres als establiments del poble.

La Campanya consisteix en que cada veí i veïna empadronats al poble, podran sol•licitar 5 xecs de 5 € que hauran de gastar en els següents comerços locals:

–           Supermercat Trady’s

–           Peluqueria Laura

–           Peluqueria Marta

–           Forn Barranca

–           Bar el Racó de Vicent

–           Farmàcia (sols productes de parafarmàcia)

La injecció econòmica per als comerços serà de 12.000€ en total. L’Ajuntament aporta 6.000€ i la resta d’aquelles persones que formen part de la campanya.

Com sol•licitar-ho?

1.         Qualsevol persona empadronada, major de 18 anys haurà de fer un ingrés de 12,50€ al número de compte indicat al cartell. (Els menors de 18 anys serà el pare o la mare el qui sol.licitarà  els bons).

2.         Anar a l’Ajuntament, amb el DNI i el justificant del banc en paper o pel mòbil i emplenar la corresponent sol•licitud.

3.         Recollir els  5 xecs/persona per un valor total de 25€.

(La gent gran que tinga dificultats per a poder realitzar la transferència pot acudir a les dependències municipals a realitzar el pagament i recollir els cinc xecs.)

4.         Cal utilitzar cada xec per a compres de valor de 5€ o més. Els xecs no són canviables per diners en efectiu.

Podeu adquirir-los des del 20 de novembre fins el 5 de desembre. El termini per a poder utilitzar-los serà fins el 15 de gener.

IMPORTANT: Les persones participants, hauran de  manifestar en el moment d’adquirir els xecs que compleixen amb tots els requisits per a ser beneficiaris d’una subvenció en compliment de l’article 13 de la Llei 38/2003 General de Subvencions. Aquesta es considera guany patrimonial als efectes de l’IRPF i està subjecta a les obligacions fiscals que corresponen.

Les bases podeu consultar-les a https://rafoldesalem.es/

#QuedamoltXfer #comerçlocal #consumeixalpoble #consumeixacasa # Ràfol

Consume en el pueblo consume en casa
Consume en el pueblo consume en casa
Consume en el pueblo consume en casa

Sitio Web financiado tanto por la Conselleria de Participación, Transparencia, Cooperación y Calidad Democrática, como por la Diputación Provincial de València.

© 2022 Ayuntamiento de Ràfol de Salem| Diseño: Meta Inclusiva