Skip to content
Menu
Menu
Menu
Ja està disponible la nova APP GVA més Salut

Vols sol•licitar cita prèvia en el teu centre de salut des de qualsevol lloc?

Vols accedir als serveis sanitaris i descarregar-te els justificants de la manera més ràpida?

Ara ja és possible.

Busca l’app GVA més Salut en el teu gestor d’aplicacions

Aquesta APP està dirigida a tots els usuaris de la sanitat de la Comunitat Valenciana que desitgen tindre d’una manera fàcil l’accés a la sol·licitud, modificació i anul·lació de cites mèdiques en atenció primària des del seu telèfon mòbil. L’accés es realitza introduint les dades del número de Targeta Sanitària i la data de naixement.

Mitjançant la descàrrega de l’aplicació en el mòbil, es poden sol•licitar cites de professionals d’Atenció Primària, i també consultar-les. Les dades de cada targeta quedaran registrades per a la seua reutilització en cites posteriors, i es disposa d’un sistema de seguretat amb contrasenya per a posteriors visites. L’aplicació ofereix la possibilitat de descarregar en el telèfon mòbil les cites al calendari i els justificants d’assistència. L’accés es realitza introduint les dades del número de Targeta Sanitària i la data de naixement.

Ja està disponible la nova APP GVA més Salut
Ja està disponible la nova APP GVA més Salut
Ja està disponible la nova APP GVA més Salut

Lloc Web finançat tant per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Calitat Democràtica, com per la Diputació Provincial de València.

© 2023 Ajuntament de Ràfol de Salem | Disseny: Meta Inclusiva