Skip to content
Menu
Menu
Menu
L’Ajuntament inverteix 50.000 euros en camins

L’Ajuntament del Ràfol de Salem ha anunciat que destinarà un total de 50.000 euros ala reparació i adequació dels camins rurals del terme municipal que van quedar danyats amb les pluges.

Aquesta inversió, sufragada al 100% per la Diputació, ha sigut possible a l’obtenció de dues ajudes de 25.000 euros cadascuna, que han permès actuar ja en diversos punts concrets on el pas era perillós per als agricultors pel seu mal estat, com en el Pont del Moro, la Costera Severino, La Font de la Mata o Camí de la Punta Ara, els treballs se centraran en l’ampliació de les vores i neteja de les cunetes dels principals camins per a evitar destrosses amb els possibles temporals de pluja.

L’alcaldessa del municipi, Carolina Mengual, i el regidor d’Agricultura, Gustavo Hernández, han destacat la importància de les obres. 

En este sentit, han destacat la “rellevància que té l’actuació de millora dels camins per al sector agrari, que necessita comptar amb comunicacions en bon estat, per a evitar la deterioració de les mercaderies transportades i que els agricultors puguen accedir, en molts casos, a les seues parcel·les sense dificultat”.

L’Ajuntament inverteix 50.000 euros en camins
L’Ajuntament inverteix 50.000 euros en camins
L’Ajuntament inverteix 50.000 euros en camins

Lloc Web finançat tant per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Calitat Democràtica, com per la Diputació Provincial de València.

© 2023 Ajuntament de Ràfol de Salem | Disseny: Meta Inclusiva