Skip to content
Menu
Menu
Menu
Ràfol RECICLA

Guia de separació de residus municipals

Saps a quin contenidor va cada residu?. Si no ho tens clar esta guia et pot ajudar. Consulta-la per a separar correctament els residus a casa. A l’última pàgina et recomanem una app on pots consultar aquells residus que et generen dubtes i que no trobes en la guia.
Gestionar correctament els residus és clau en la lluita contra el canvi climàtic. Fent-ho, a més de reduir la contaminació d’aigua i aire, estalviem recursos naturals, reduïm l’ús d’energia i donem una segona vida a aquells objectes que ja no utilitzem o a les restes d’aliments.
Donem una segona vida als residus!

¿Sabes a qué contenedor va cada residuo? Si no lo tienes claro, esta guía te puede ayudar. Consulta para separar correctamente los residuos de casa. En la última página te recomendamos una app donde puedes consultar aquellos residuos que te generen dudas y que no encuentras en la guía.
Gestionar correctamente los residuos es clave en la lucha contra el cambio climático. Haciéndolo, además de reducir la contaminación del agua y del aire, ahorramos recursos naturales, reducimos el uso de energía y damos una segunda vida.

Rafol-Recicla-Guia-de-separacio-residus.pdf

Ràfol RECICLA
Ràfol RECICLA
Ràfol RECICLA

Lloc Web finançat tant per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Calitat Democràtica, com per la Diputació Provincial de València.

© 2023 Ajuntament de Ràfol de Salem | Disseny: Meta Inclusiva