Skip to content
Menu
Menu
Menu

Salutació de
l´Alcaldia

Ràfol de Salem és un municipi de quasi 500 habitants. Estem ubicats al sud de la província de València, als peus del Paratge Protegit de la Serra Benicadell.

Hui en dia viure en un poble menut és sinònim de qualitat de vida, ja que estem ben ubicats, tenim serveis bàsics de qualitat, escola pública, menjador, fibra òptica, proximitat a l’enclavament natural més important de la comarca de la Vall d’Albaida com és la Serra Benicadell i a 25 minuts de la platja. Amb tot açò, fa que la comoditat de viure ací siga permanent i constant.

No ens oblidem que les noves tecnologies han vingut per a quedar-se, així que des de l’Ajuntament del Ràfol ens anem adaptant any rere any, per poder facilitar la vida tecnològica a la ciutadania, a més d’acostar l’administració local a totes les persones usuàries interessades.

Mostra d’esta actualitat és esta nova web accessible que ajudarà a les persones que tenim alguna diversitat funcional a poder trobar la informació que busquem amb rapidesa, sense barreres i amb integració social.

Esperem que esta visita digital siga productiva, esperem veure’ls personalment en el Ràfol.

Salutacions.

Salutació de l´Alcadessa

SRA. Dª CAROLINA MENGUAL CORTELL

Alcaldessa-Presidenta  de l’Ajuntament del Ràfol de Salem.

Regidora Delegada

Salutació de l´Alcadessa
Salutació de l´Alcadessa
Salutació de l´Alcadessa

Lloc Web finançat tant per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Calitat Democràtica, com per la Diputació Provincial de València.

© 2023 Ajuntament de Ràfol de Salem | Disseny: Meta Inclusiva